Но, како то често бива, њен живот обележио је и један велики скандал, због којег је била у центру пажње јавности.

Многи су сматрали да је управо Меденица преотела мужа својој колегиници Снежани Савић. О својој великој љубави са режисером Драгославом Лазићем, Јасмина је надахнуто причала, а сумњиво је било то што су њих двоје почели да живе заједно баш тек што су се Савићева и он развели.

- Лудо сам волела само једног мушкарца у животу. Када смо се разишли толико ми је било тешко да сам пожелела да одем негде и да се никад не вратим. Тај мушкарац је био Драгослав Лазић, бивши супруг глумице Снежане Савић. Када су се они разводили, Драгослав и ја смо се упознали и то је била права љубавна бајка, какву свака жена може само да пожели. Увек ћу га волети. Живели смо осам година заједно. Из те везе и страсти су настале све моје улоге. Он је у неку руку био и срећан да није са Снежаном јер они то нису имали. Драгослав ми је свако јутро остављао поруку на јастуку са ружом на којој је писало "Волим те највише" - открила је Јасмина у једном интервјуу.

Меденица је тврдила да није тачно да је Драгослав оставио Снежану због ње, а њихова љубав је на крају пукла од, како она тврди, превелике страсти и вреле крви.

- Они су се судски развели, а ја сам га убрзо после тога упознала. Не желим да се пласира прича да сам ја растурила њихов брак, јер то није истина - причала је глумица тада.

- Тако нешто се деси само једном у животу. Љубав је чудо. Врела крв је опсесија коју мало ко доживи на прави начин у животу - испричала је Јасмина.

Певачица годинама живи у Лос Анђелесу, а наша публика је памти као Јелену, певаљку која је залудела Секулу (Радоша Бајића) када је наступила на сеоском вашару, па након свађе са "менаџером" остала у селу, удала се, родила дете Секули, и након тога га напустила. Јасмина је репризирала улогу и у наставку филма “Трећа срећа”.

ВЕЛИКА ГАЛЕРИЈА: Снежана Савић - ретроспектива каријере

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".