Крајем септембра у Загребу ће се одржати конференција "Разговори о родитељству“, на којој ће Јелена Ђоковић, глобална директорка Фондације Новак Ђоковић угостити др Шефали Сабари, водећег светског стручњака за родитељство.

Фото: Архива Новости/Тања Валић

 

 

Поводом великог догађаја Јелена је недавно посетила хрватску метрополу и у разговору за "Story.hr" између осталог открила које су омиљене активности најмлађих чланова породице Ђоковић.

Фото: Инстаграм принтскрин/jelenadjokovicndf

 

 

- Имам стварно врло лепих тренутака с децом и највише волим када заједно читамо приче. Мој син највише воли да слаже "лего-коцкице" и да слуша музику, док с оцем воли да игра тенис или да заједно гледају меч, што мами можда није најомиљеније. Са Таром волим да плешем, она воли да се шминка, а ја не. Али, морам да поштујем њену слободу изражавања кроз такву врсту уметности. Имала сам баш ситуацију са супругом где је он критиковао зашто јој не забраним шминкање под аргументом да је још мала, те да је учимо погрешним стварима. На то сам му рекла да она то жели и да ништа не могу да јој забраним, већ само да јој помогнем да то ради боље - испричала је Јелена.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Погледајте како изгледа сестра Јелене Ђоковић - Марија Ристић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".