Од почетка представљања конфекцијских колекција пролеће/лето 2023 звезде су дале све од себе да буду примећене.


Тако смо поздравили потез Кејти Холмс, која се појавила са седим власима, али и Емили Ратајковски, која је парадирала у прозирном топу.

Мадона нас је такође оставила без речи због изблајханих обрва и ружичасте косе, пише Grazia France.

Ен Хатавеј звезда ревије бренда Мајкл Корс

Ипак, све побројане примере засенила је краљица Ен Хатавеј. Ове среде, звезда филма „Принцезини дневници“ изазвала је сензацију на ревији у издању које је било класичније. Глумица (39) на ревију познатог америчког бренда дошла је одевена у црни плетени џемпер с високим овратником, који се надовезује на смеђу кожну мини сукњу, испод дугачке јакне од исте смеђе коже.


Све је заокружено црном торбицом и салонкама у истој боји. Елегантан и беспрекоран избор за који смо сигурни да је одобрила и дама поред ње, Ана Винтур. Ни најупућенијим очима није промакнуло да овај изглед има мало познатог призвука.

Фото: Профимедиа

 

 

Миг филму "Ђаво носи Праду"

Као што су многи екстатични корисници интернета истакли, Ен Хатавеј оживела је једно од издања које је носио њен лик у филму „Ђаво носи Праду“, како би заузела место поред Ане Винтур на ревији. У једној од сцена играног филма можемо да је видимо у смеђој кожној јакни и црној ролци. Мимикрија је још упечатљивија јер је, шеснаест година након филма, Ен вратила своју тадашњу фризуру: дугу смеђу косу покупљену у реп са шишкама.

Фото: Профимедиа

 

Подсећања ради, тиранска шефица у филму Миранда Пристли, коју глуми Мерил Стрип, инспирисана је управо самом Аном Винтур. Видети глумицу како чаврља и позира у овој одевној комбинацији поред главне уреднице америчког издања магазина Вог једноставно је култно.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".