Slavna Brazilka i njen partner, filmski producent Andre Lamers, sina Sajana su dobili 29. avgusta ove godine.

Lima je u tu čast na Instagram profilu objavila fotografiju oka bebe ne bi li dočarala svu simboliku imena koje su mu dali. A sinoć je na ovoj društvenoj mreži, kao i na Fejsbuku, objavila zajedničku fotografiju sa detetom uz poruku: "Dotakao si moje srce. Mama te voli, Sajane."

Foto: Printskrin/Instagram/adrianalima

 

Predivna fotografija i nežne reči prepune emocija jedna su od najlepših prizora koji je objavljen na društvenim profilima Adriane Lime, uz slike nje i njenih ćerki Sijene i Valentine, koje je dobila u braku sa bivšim suprugom srpskim proslavljenim košakašem Markom Jarićem.

Što se tiče simbolike imena bebe, ona je sledeća:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)


"Sajan (Cyan) je boja između zelene i plave na vidljivom spektru svetlosti. Sajan je boja voda Bora Bore i Maldiva, mesta na našoj porodičnoj listi. Sajan je sada naša omiljena boja… boja očiju našeg dečaka. Dobro došao u naš svet, Sajane Lima Lemars", napisala je Lima ranije ovog meseca na Instagramu, uz prvu fotografiju sina koji nosi prezime oba roditelja.

Zanosna Adriana Lima je u febaruaru ove godine na TikToku objavila da čeka treće dete, a onda je ubrzo otkrila i pol deteta.

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".