Принц Вилијам је са својом садашњом супругом Кејт Мидлтон почео да се забавља 2003. године, а пре ње се дописивао са познатом поп певачицом. Макар су тако писали тада светски медији.

Бритни Спирс је позната као поп принцеза, али скоро нико не зна да се замало нашла на месту Кејт Мидлтон.

Фото: Архив Новости

 

 

Наиме, у време највеће славе, Бритни је имала онлајн романсу са будућим престолонаследником британског престола, принцом Вилијамом. Бритни је у емисији Френка Скинера 2002. године открила да је размењивала мејлове са Вилијамом и чак га је позвала да изађу док је била на турнеји у Великој Британији.

У то време била је на врху топ-листа са хитовима "Бабy Оне Море Тиме" и "Оопс! И Дид Ит Агаин".

- Дописивали смо се неко време путем мејла и требало је да се лично сретнемо, али то се није десило - рекла је тада 20-годишња Бритни и потврдила да се Вилијам није појавио на договореном датум.

 

 

Признала је и да нема појма зашто се принц предомислио, а тада су британски таблоиди писали да је уместо на састанак отишао у лов на лисице. Гласине о њиховој онлајн романси пуниле су новинске ступце месецима пре њеног интервјуа, али их је Бакингемска палата упорно демантовала.

Прошлог септембра, краљевски биограф Кристофер Андерсен открио је још више детаља о њиховој романси.

- Вилијам и Бритни су покушали да се састану када су били млади. Много пута су разговарали телефоном, али не сећам се да су се лично видели у том периоду - написао је Андерсен у својој књизи "Браћа и жене: Приватни животи Вилијама, Кејт, Харија и Меган".

Фото: Инстаграм принтскрин/britneyspears

 

 

Вилијам је 2003. године почео да се виђа са својом садашњом женом, Кејт Мидлтон, а Бритни је у то време управо прекинула везу са Џастином Тимберлејком. Затим је накратко била у браку са симпатијом из детињства Џејсоном Аленом Александером, а након тога се удала за Кевина Федерлајна, са којим је добила два сина, али је и њихов брак окончан разводом.

Ове године је по трећи пут стала пред олтар са манекенком и плесачем Семом Асгаријем, са којим је у вези од 2016. године.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".