Ivan Marinković će zauvek ostati upamćen kao bivši muž Goce Tržan, iako već godinama pokušava da se otarasi tog epiteta i uporno se predstavlja kao “tata rijalitija”. Ivan je, naime, nakon razvoda od pevačice 2011. godine započeo rijaliti karijeru, a posle “Farme” i “Parova” nedavno je ušao i u “Zadrugu” Pred ulazak u Pinkov rijaliti Marinković je u velikoj životnoj ispovesti za Hit rešio da prvi put, posle 11 godina od razvoda, ispriča sve tajne braka koji ga je obeležio za ceo život.

Foto: Instagram printskrin/ivanmarinkovic79_official

 

 

- Iskreno, bio sam veliki Gocin fan, jedva sam čekao da je upoznam! Počeo sam da radim kao konobar u jednom kafiću u Beogradu 2005. godine, a uporedo sam prodavao firmiranu garderobu u butiku, gde mi se ostvarila velika želja! Goca je jednog dana došla tu i tad smo se prvi put videli. Onda je često svraćala i kupovala stvari od mene. Poverila se našoj zajedničkoj drugarici da joj se dopadam i tražila joj moj broj telefona - počinje priču Marinković za Hit i dodaje da nije verovao da će uspeti da zavede pop zvezdu:

- Nisam ni sanjao da ću uspeti da je smuvam, a kamoli da se oženim njom. Prvi se*s nam je bio u Domu sindikata, ali ne bih otkrivao tačno u kom delu dvorane i kako je sve izgledalo…

Posle godinu dana stali su pred oltar.

Foto: Sarić S.

 

 

- Ubrzo posle venčanja, u aprilu 2007. Goca se porodila i dobili smo ćerku Lenu. To su bile godine kada smo se mnogo voleli. Priznajem, imali smo dosta trzavica i padova u braku, ali i mnogo lepih momenata, koje ću pamtiti ceo život.

Međutim, stvari su krenule nizbrdo i njihova ljubav je počela da bledi.

- U jednom momentu počeo sam da se ponašam kao detektiv. Pratio sam je i nahvatao je sa drugim muškarcem na delu! Pokušao sam da pređem preko toga, ali nisam uspeo… Zbog toga smo se i razveli. Zanimljivo je da je ona prva podnela zahtev za razvod iako sam je ja uhvatio u neverstvu. Priznajem da mi nije bilo lako zbog našeg rastanka. Porodice su pokušale da nas pomire, ali bezuspešno.

Foto: ATA images

 

 

Ivan je otad u lošim odnosima i sa ćerkom Lenom (15).

- Lenu nisam video četiri godine. Komuniciramo preko poruka, ali ona nema želju da me vidi i ne želim da je opterećujem time. Javi mi se ponekad i pošalje mi poruku. Nedavno mi je pokazala šta je nosila na maloj maturi. Voleo bih da se ponovo zbližimo i češće viđamo - priča Marinković i naglašava da je bivšoj supruzi isplatio svu alimentaciju koju je dugovao:

- Sva dugovanja sam izmirio i sada redovno plaćam svakog meseca. Uskoro treba da mi skinu hipoteku koja je stavljena na moj stan zbog tog duga.

(Objektiv)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".