Дуго очекивано окупљање принца Вилијама и Харија, као и њихових супруга Кејт Мидлтон и Меган Маркл, инспирисало је бројне анализе о томе како су чланови краљевске породице међусобно комуницирали, јер њихов буран однос и даље остаје у центру пажње медија.

Фото: Профимедиа

 

 

Сада се појавио снимак због којег су корисници друштвених мрежа замрзели новог принца од Велса, Вилијама, следећег у реду наследства за круну.

Вилијама су људи критиковали због његовог очигледног недостатка пажње према Кејт Мидлтон, док се Хари понео веома џентлменски према Меган Маркл.

Фото: Профимедиа

 

 

На снимку се види како се два пара спремају да напусте публику испред замка Виндзор. Принц Хари се може видети како води своју жену до њиховог заједничког аутомобила, пажљиво јој отвара и затвара врата, док Вилијам и Кејт одвојено улазе у ауто.

Након погледаног снимка, Интернет је био препун коментара.

"Хари отвара врата аутомобила за своју жену. Брине се да је безбедна. Вил не. Случај затворен."

"Хари је џентлмен. Међутим, Вилијам се понаша као његов отац."

"Хари је прави краљ и Дајанин син. Погледај како му је стало до своје жене."

"Једно је сигурно: он се неће понашати према својој жени као што се његов отац понашао према његовој мајци. То је оно што британска јавност не схвата. Он је сам отворио врата својој жени, а његова супруга је одговорила: хвала. То је узајамно поштовање."

БОНУС БИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".