Princ Vilijam je sa svojom sadašnjom suprugom Kejt Midlton počeo da se zabavlja 2003. godine, a pre nje se dopisivao sa poznatom pop pevačicom. Makar su tako pisali tada svetski mediji.

Britni Spirs je poznata kao pop princeza, ali skoro niko ne zna da se zamalo našla na mestu Kejt Midlton.

Foto: Arhiv Novosti

 

 

Naime, u vreme najveće slave, Britni je imala onlajn romansu sa budućim prestolonaslednikom britanskog prestola, princom Vilijamom. Britni je u emisiji Frenka Skinera 2002. godine otkrila da je razmenjivala mejlove sa Vilijamom i čak ga je pozvala da izađu dok je bila na turneji u Velikoj Britaniji.

U to vreme bila je na vrhu top-lista sa hitovima "Baby One More Time" i "Oops! I Did It Again".

- Dopisivali smo se neko vreme putem mejla i trebalo je da se lično sretnemo, ali to se nije desilo - rekla je tada 20-godišnja Britni i potvrdila da se Vilijam nije pojavio na dogovorenom datum.

 

 

Priznala je i da nema pojma zašto se princ predomislio, a tada su britanski tabloidi pisali da je umesto na sastanak otišao u lov na lisice. Glasine o njihovoj onlajn romansi punile su novinske stupce mesecima pre njenog intervjua, ali ih je Bakingemska palata uporno demantovala.

Prošlog septembra, kraljevski biograf Kristofer Andersen otkrio je još više detalja o njihovoj romansi.

- Vilijam i Britni su pokušali da se sastanu kada su bili mladi. Mnogo puta su razgovarali telefonom, ali ne sećam se da su se lično videli u tom periodu - napisao je Andersen u svojoj knjizi "Braća i žene: Privatni životi Vilijama, Kejt, Harija i Megan".

Foto: Instagram printskrin/britneyspears

 

 

Vilijam je 2003. godine počeo da se viđa sa svojom sadašnjom ženom, Kejt Midlton, a Britni je u to vreme upravo prekinula vezu sa DŽastinom Timberlejkom. Zatim je nakratko bila u braku sa simpatijom iz detinjstva DŽejsonom Alenom Aleksanderom, a nakon toga se udala za Kevina Federlajna, sa kojim je dobila dva sina, ali je i njihov brak okončan razvodom.

Ove godine je po treći put stala pred oltar sa manekenkom i plesačem Semom Asgarijem, sa kojim je u vezi od 2016. godine.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".