Након што се пре два месеца заклео на вечну љубав 20 година млађој партнерки на раскошном венчању, Мустафа Сандал је, може се рећи, постао трн у оку бившој супрузи Емини Јаховић.

Фото: Архив Новости

 

Наиме, Мустафа и његова изабраница Мелис уприличили су не једну, већ три гала прославе којима се хвалио, а на суду је говорио да нема довољно примања да деци плаћа алиментацију. Осим тога Емини и деци је рекао да напусте кућу јер је желео да се кућа прода, а новац подели.

Фото: Принтскин/Инстаграм/mustafasandal24

 

- Емина је одлучила да продају кућу у којој су заједно живели, а она се са децом преселила у нови стан, и то ни мање ни више него у стамбеном кварту где су се после венчања уселили Мустафа и Мелис. Певачица је одлучила да им загорча живот и да им не да мира, јер ће се свакако сретати нон стоп, а тако Мустафа неће моћи да побегне од обавеза које има према деци и Емини. Како је рекла баш се заинатила, а њему ако не одговара, нек се сели, доста се она са синовима Јаманом и Јавузом сељака, чак три пута после развода. Мустафа је полудео, хтео је да се свађа са Емином, али га Мелис смирује у нади да ће све бити ок, и да не треба да се селе јер су они ту први купили стан – открила је певачицина блиска пријатељица.

Фото: АТА имагес

 

 

(Стар папарацо)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Емина Јаховић у различитим издањима

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".