Стручњакиња за чишћење и кување Каролина Мекаули поделила је на свом ТикТок профилу видео са насловом: "Како оцедити тестенину без опекотина или нереда."

У видеу Мекаули пореди уобичајену технику са својом методом цеђења и објашњава да би, иако већина људи тесто из лонца баци директно у цедиљли у судоперу, заправо требало цедиљку да ставимо на тесто и истовремено окренемо обе посуде како би вода исцурила, а тесто остало.

- Држите цедиљку на врх, и проспите воду у судоперу - цедите тестенину без нереда - објаснила је у видеу и додала да је овај једноставан начин цеђења тестенине не само делотворан, већ и сигурнији.

Многи корисници ТикТока брзо су коментарисали како им је ауторка видеа 'отворила очи', а неки су написала да њен савет једва чекају да испробају...

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".