Рак

Ракови обожавају да разговарају. Пре самог секса воле да прокоментаришу ситуацију у којој се тренутно налазите. Али ту прича не стаје. Ракови с причом настављају и током самог чина и врло су критични ако им се нешто не свиђа. Понекад ће да инсистирају на изјавама љубави и да се наљуте ако не добију оно што желе.

Девица

Опште је познато да Девицама нико није довољно добар и то воле да дају свима до знања. Замериће вам сваку ситницу и уништиће добро расположење за час. Уверени су да су они далеко најбољи љубавници и да нико не може да им парира.

Фото: Профимедиа

 

Јарац

Особе рођене под овим знаком невиђени су егоисти. Тражиће од вас да радите само оно што њима одговара, а неће се ни мало потрудити како бисте и ви уживали у тренутку. Ако приметите да вас не гледају током секса, то је зато што замишљају другу особу.

Рибе

Емотивност Риба представља велику ману када је у питању секс. Иако ће покушати да пригуше своје осећаје првих неколико пута, брзо ће да покажу своје право лице. Немојте да се изненадите ако се расплачу током самог чина или чак и нешто раније.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".