Венчање Ђорђа Ђоковића и Сашке Веселинов требало би да се одржи сутра на тајанственој локацији, а сви који прате дешавања у вези с овим великим даном желе да знају како теку припреме и какве активности познати пар обавља у фото-финишу. Према фотографијама које су објавили, макар то више није тајна а млади пар већ је увелико у слављеничком расположењу.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/saskaveselinov

 

Наиме, они су упркос последњим припремама пред тако велики дан као што је свадба, одлучили да пронађу времена и посете рођенданску прославу њихове добре другарице, а такође су искористили нешто слободног времена да изађу у провод заједно са Сашкином мамом.

Венчање Ђорђа Ђоковића већ је испланирано па могу мало да одахну.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/saskaveselinov

 

Одржава сутра а чак ни гости још увек не знају где да дођу. Наиме, како су медији пренели, на позивници пише да ће званицама бити јављена локација сат времена унапред, а наводно је извесно да ће то бити негде у Црној Гори.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/saskaveselinov

 

Да подсетимо, Новак и Јелена такође су се венчали у Црној Гори, на Светом Стефану, а венчање Ђорђа Ђоковића испланирано је у сличном маниру. Како се негде помиње, ова прослава требало би да превазиђе Новакову.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".