Свадбеном весељу у Црној Гори присуствоваће само чланови њихових породица и најужи круг пријатеља.

- Иако су и Ђорђе и Сашка покушали да све детаље венчања држе у строгој тајности, ипак овде у Црној Гори се брзо све сазна. Након венчања у Београду, које ће се највероватније одржати у Саборној цркви, а за коју је породица Ђоковић изузетно везана и где су својевремено били и кумови храмовне славе, одмах ће се упутити у Црну Гору. Ово "највероватније" кажем јер су неки са младине стране за то да се венчање обави у Храму Светог Саве, па ћемо видети чија ће бити последња (смех). У Црну Гору, како се овде прича, младенци стижу са 80 званица. Колико су бринули о својим гостима, види се и по томе што су Ђорђе и његова трудна вереница свима обезбедили авионске карте и смештај у једном луксузном хотелу - каже извор "Курира", те додаје и детаље весеља:

Фото: Принтскрин/Инстаграм/saskaveselinov

 

- Гости ће у Црној Гори боравити четири дана, током којих ће бити организовано неколико журки. За сваку од ових забава у позивници је назначен и посебан дрес-код, који ће све званице морати да испоштују. Међу гостима ће, поред чланова породице, бити присутни и њихови најбољи пријатељи и блиски сарадници. Све ће бити на врхунском нивоу, од трпезе, на којој ће бити специјалитети из свих кухиња света, пића, па до добре музике. Ова свадба ће можда превазићи и Нолетову и Јеленину - завршава извор.

Ноћење у хотелу у којем су они резервисали смештај за своје званице за две особе за четири дана, колико ће остати, кошта 3.300 евра, док је цена повратне авионске карте око 200 евра. Простом рачуницом, долази се до износа од чак 150.000 евра и то само за смештај и превоз гостију. Ноле и Јелена су се такође венчали у Црној Гори, коју Ђоковићи посебно воле, само што су они одабрали Свети Стефан.

Фото: Принтскрин Инстаграм/saskaveselinov

 

Подсетимо, брат најбољег светског тенисера Новака Ђоковића недавно се верио с трудном Сашком. Извео ју је у шетњу Калемегданом, а она није ни слутила какво јој је изненађење приредио. Ђорђе је организовао људе да снимају сам чин просидбе. У једном тренутку, Ђоковић је девојци пришао с леђа и загрлио је. Клекнуо је пред њу и извадио прстен, који је наводно плаћен 10.000 евра, након чега је она одговорила потврдно и бацила се Ђорђу у загрљај.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Новак Ђоковић кроз каријеру - од 2003. године па до данас

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".