Њих двоје већ живе заједно и готово да се не раздвајају, а Сашка неретко на свом Инстаграму дели фотографије и видео снимке из њихове свакодневнице.

Фото: Принтскрин Инстаграм/саскавеселинов

 

 

Она је сада усликала Ђолета док су се враћали из куповине. Најмлађи брат Ђоковића носи простирку на рамену, док у рукама носи кесе.

- Зато се ми тако добро слажемо... Исти смо!, написала је Сашка.

Свадбеном весељу у Црној Гори присуствоваће само чланови њихових породица и најужи круг пријатеља.

- Иако су и Ђорђе и Сашка покушали да све детаље венчања држе у строгој тајности, ипак овде у Црној Гори се брзо све сазна. Након венчања у Београду, које ће се највероватније одржати у Саборној цркви, а за коју је породица Ђоковић изузетно везана и где су својевремено били и кумови храмовне славе, одмах ће се упутити у Црну Гору. Ово "највероватније" кажем јер су неки са младине стране за то да се венчање обави у Храму Светог Саве, па ћемо видети чија ће бити последња (смех). У Црну Гору, како се овде прича, младенци стижу са 80 званица. Колико су бринули о својим гостима, види се и по томе што су Ђорђе и његова трудна вереница свима обезбедили авионске карте и смештај у једном луксузном хотелу, рекао је извор за "Курир".

- Гости ће у Црној Гори боравити четири дана, током којих ће бити организовано неколико журки. За сваку од ових забава у позивници је назначен и посебан дрес-код, који ће све званице морати да испоштују. Међу гостима ће, поред чланова породице, бити присутни и њихови најбољи пријатељи и блиски сарадници. Све ће бити на врхунском нивоу, од трпезе, на којој ће бити специјалитети из свих кухиња света, пића, па до добре музике. Ова свадба ће можда превазићи и Нолетову и Јеленину, рекао је извор.

БОНУС ВИДЕО:

Девојка Ђорђа Ђоковица тренира на јахти

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".