Манекенка и фудбалер данас су у Италији у кругу најближих прославили су други рођендан њиховог првенца, Алексеја.

Фото: Принтскрин Инстаграм/софијамило

 

 

Алексеј је напунио две године, а поносни родитељи одлучили су се за гламурозну прославу на отвореном.

Фото: Принтскрин Инстаграм/софијамило

 

 

Све је било у плавим тоновима и медама, од декорације преко рођенданске торте. Софија је на „Инстаграму“ објавила низ фотографија са прославе а уједно се и похвалила како су ове године декоратери рођендана били управо мама и тата.

- Када су мама и тата задужени за рођенданску декорацију, написала је Софија испод слика на којима се види како са својим синовима и породицом ужива у овом срећном тренуку.

Фото: Принтскрин Инстаграм/софијамило

 

 

Алексеј и Теодор су били главне звезде прославе, а испод објаве могу се видети бројне честитке које су пистизале од пријатеља и фанова.

Фото: Принтскрин Инстаграм/софијамило

 

 

Син Софије Милошевић и Луке Јовића, Алексеј, 8. септембра, манекенка је написала дирљиву поруку такође на поменутој друштвеној мрежи.

– Не постоје речи којима бих могла да опишем колико те волим. Окренуо си мој свет наглавачке и ставио ме на ролеркостер емоција за које нисам могла ни да замислим да постоје. Благослов је гледати те како растеш, сваку малу промену и сваку ситницу коју научиш сваког дана, то испуњава моје срце на најлепши начин – почела је, па додала:

– Топим се кад ми се смешиш и никад нисам могла да разумем праву магију деце док нисам добила тебе. Твој брат и ти сте моје највеће благо. Срец́ан други рођендан дечаче! Волим те бескрајно. Твоја мама, поручила је Софија.

БОНУС ВИДЕО:

Карлеуша прославља 44. рођендан у Дубаију

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".