Manekenka i fudbaler danas su u Italiji u krugu najbližih proslavili su drugi rođendan njihovog prvenca, Alekseja.

Foto: Printskrin Instagram/sofijamilo

 

 

Aleksej je napunio dve godine, a ponosni roditelji odlučili su se za glamuroznu proslavu na otvorenom.

Foto: Printskrin Instagram/sofijamilo

 

 

Sve je bilo u plavim tonovima i medama, od dekoracije preko rođendanske torte. Sofija je na „Instagramu“ objavila niz fotografija sa proslave a ujedno se i pohvalila kako su ove godine dekorateri rođendana bili upravo mama i tata.

- Kada su mama i tata zaduženi za rođendansku dekoraciju, napisala je Sofija ispod slika na kojima se vidi kako sa svojim sinovima i porodicom uživa u ovom srećnom trenuku.

Foto: Printskrin Instagram/sofijamilo

 

 

Aleksej i Teodor su bili glavne zvezde proslave, a ispod objave mogu se videti brojne čestitke koje su pistizale od prijatelja i fanova.

Foto: Printskrin Instagram/sofijamilo

 

 

Sin Sofije Milošević i Luke Jovića, Aleksej, 8. septembra, manekenka je napisala dirljivu poruku takođe na pomenutoj društvenoj mreži.

– Ne postoje reči kojima bih mogla da opišem koliko te volim. Okrenuo si moj svet naglavačke i stavio me na rolerkoster emocija za koje nisam mogla ni da zamislim da postoje. Blagoslov je gledati te kako rasteš, svaku malu promenu i svaku sitnicu koju naučiš svakog dana, to ispunjava moje srce na najlepši način – počela je, pa dodala:

– Topim se kad mi se smešiš i nikad nisam mogla da razumem pravu magiju dece dok nisam dobila tebe. Tvoj brat i ti ste moje najveće blago. Srećan drugi rođendan dečače! Volim te beskrajno. Tvoja mama, poručila je Sofija.

BONUS VIDEO:

Karleuša proslavlja 44. rođendan u Dubaiju

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".