Srpska političarka Milena Popović i narodna poslanica u Skupštini Srbije od 2020. godine i članica napredne stranke, svojim objavama na društvenoj mreži Instagram ne prestaje da intrigira javnost.

 

 

Od kako je Milena objavila da su Igor Jurić i ona u emotivnoj vezi, koju je javnost oštro iskritikovala, ona je ubrzo nakon toga sklonila zajedničku fotografiju sa svog profila.

Svojim svakodnevnim objavama intrigira svoje pratioce. Iako je Igor Jurić bio razveden kada su oni otpočeli svoju romansu, oni su dugo krili svoju vezu od očiju javnosti, ali su se pojavljivali zajedno na svim društvenim događajima.

Iako je angažovana u politici, Milena je završila istoriju umetnosti, a trenutno je doktorantkinja na Megatrend fakultetu. Predaje na Univerzitetu u Prištini, a radila je u kabinetu premijera u sektoru za kulturu.Iz emotivne veze sa političarom Oliverom Ivanovićem ima sina Bogdana.

 

 

Ona je posle više od četiri godine od njegovog ubistva, podelila sa svojim pratiocima da je u vezi sa Igorem Jurićem sa kojim živi u Novom Sadu.

Svojom nedavnom objavom na Instagram profilu u kojoj je elegantnoj rozoj haljini koja otkriva njene prelepe noge, napravila je pravu pometnju na Instagramu.

BONUS GALERIJA: Biljana Sečivanović u bikiniju

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".