Нови спот за једну од најчувенијх група ''Неверне бебе'' уклопио се у венчање Тијане Сретковић, те је само венчање изгледало нестварно, попут сценариа за филм. Свечана церемонија се одржала у  егзотичној и тајној локацији у Тополи, где су се окупили чланови бенда и њихови пријатељи, како би наздравили срећи младог, популарног и успешног пара. Да би ситуација била још занимљивија и узбудљивија  млада се на слављеничкој журци није појавила на време, па се чувени глумац Златан Видовић који је глумачку славу стекао у великом броју филмова и ТВ серија регионалне продукције уплашио да млада неће доћи.  Изненађење је уследило када су се на бини појавиле Неверне бебе, а Тијана свом изабранику пала у загрљај.

 

 

Тијана и Златан су спојили лепо и корисно, па су  направили и свадбу, а и екранизовали нови сингл.

- Имали смо јаку потребу да се барем на кратко окренемо порукама љубави, осмеха, наде и позитиве, које свакодневни живот дословно прождире. Да код људи покренемо једном обичном љубавном причом осећај за који имамо све мање времена и могућности. Сјајно смо се забавили на снимању, направили смо журку на којој смо се са пријатељимаопустили, грлили, наздрављали, славили љубав, како каже лајт-мотив у песми. Златан Видовић је наш пријатељ кога смо позвали да заједно уживамо у овом експерименту и у томе смо потпуно успели – каже фронтмен неверних беба Милан Ђурђевић.

 

 

Иначе, и спот и песма ''Празник разлога'' су право изненађењ за обожаваоце групе.  

- За амбијент овог спота смо одабрали срце Србије, Тополу, а сви наши спотови са новог албума биће на неки начин и осликавање пажљиво одабраних бајковитих дестинација у окружењу. То ће бити наш допринос враћању себи, суштинским вредностима, природи, и уједно, након двогодишње паузе, наше ново освајање слободе – објашњава Милан Ђурђевић.

(Блиц)

ВЕЛИКА ГАЛЕРИЈА: Снежана Савић - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".