Novi spot za jednu od najčuvenijh grupa ''Neverne bebe'' uklopio se u venčanje Tijane Sretković, te je samo venčanje izgledalo nestvarno, poput scenaria za film. Svečana ceremonija se održala u  egzotičnoj i tajnoj lokaciji u Topoli, gde su se okupili članovi benda i njihovi prijatelji, kako bi nazdravili sreći mladog, popularnog i uspešnog para. Da bi situacija bila još zanimljivija i uzbudljivija  mlada se na slavljeničkoj žurci nije pojavila na vreme, pa se čuveni glumac Zlatan Vidović koji je glumačku slavu stekao u velikom broju filmova i TV serija regionalne produkcije uplašio da mlada neće doći.  Iznenađenje je usledilo kada su se na bini pojavile Neverne bebe, a Tijana svom izabraniku pala u zagrljaj.

 

 

Tijana i Zlatan su spojili lepo i korisno, pa su  napravili i svadbu, a i ekranizovali novi singl.

- Imali smo jaku potrebu da se barem na kratko okrenemo porukama ljubavi, osmeha, nade i pozitive, koje svakodnevni život doslovno proždire. Da kod ljudi pokrenemo jednom običnom ljubavnom pričom osećaj za koji imamo sve manje vremena i mogućnosti. Sjajno smo se zabavili na snimanju, napravili smo žurku na kojoj smo se sa prijateljimaopustili, grlili, nazdravljali, slavili ljubav, kako kaže lajt-motiv u pesmi. Zlatan Vidović je naš prijatelj koga smo pozvali da zajedno uživamo u ovom eksperimentu i u tome smo potpuno uspeli – kaže frontmen nevernih beba Milan Đurđević.

 

 

Inače, i spot i pesma ''Praznik razloga'' su pravo iznenađenj za obožavaoce grupe.  

- Za ambijent ovog spota smo odabrali srce Srbije, Topolu, a svi naši spotovi sa novog albuma biće na neki način i oslikavanje pažljivo odabranih bajkovitih destinacija u okruženju. To će biti naš doprinos vraćanju sebi, suštinskim vrednostima, prirodi, i ujedno, nakon dvogodišnje pauze, naše novo osvajanje slobode – objašnjava Milan Đurđević.

(Blic)

VELIKA GALERIJA: Snežana Savić - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".