Леонтина Вукомановић и Филип Пат

Леонтина се удала у мају 2009. године, после три месеца забављања са виолинистом Филипом Патом, а у априлу 2010. родила се мала Луција. Тај брак је трајао три године.

Леонтина и Филип су се договорили да се разиђу јер су обоје закључили да њихов брак, нажалост, не функционише као у почетку. Бригу око своје јединице преузели су обоје, с тим што је певачица добила старатељство над дететом.

Foto: Printscreen

 

Петар Стругар и Ивана Николић

Почетком децембра 2013. године Петар Стругар и шест година старија колегиница Ивана Николић венчали су се на интимној церемонији у Земуну, а у јуну 2014. постали су родитељи сина Зарије.

После више од годину дана након венчања, познати уметници одлучили су да се растану. Иако су на све начине покушали да сачувају свој брак, када су схватили да је то ипак неизводљиво, заједно су донели одлуку да живот наставе одвојено.

Фото: Танјуг/Раде Прелић

 

Александра Радовић и Дејан Николић Џони

Певачица је још као студенткиња била у вези, а касније и у браку с бубњарем Дејаном Николићем Џонијем, с којим је наступала у војном оркестру.

Међутим, после две године Дејан је изненада саопштио осталим члановима оркестра да је Александра решила да напусти и њега и посао, а разлоге никад никоме није рекао, писали су медији.

Фото: Милутин Лабудовић

 

Данијел Алибабић и Јована Николић

Данијел и Јована били су браку нешто више од три месеца. Они су се упознали и заволели на “Фарми”, а онда су великом свадбом запечатили љубав.

Међутим, убрзо су почели да оптужују једно друго за разне лоше ствари, а Јована је рекла да је код Данијела “јела само сендвиче”, те да он показује наклоност према истом полу.

Фото: В. Данилов

 

Слађа Делибашић и Милан Пејовић

Слађана Делибашић удала се пре три године за 15 година млађег Милана Пејовића са којим је била у браку свега десет месеци.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Здравко Чолић - музички великан, миљеник свих генерација

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".