Певач Милош Бојанић у великом је страху, јер је његов син Микица одлучио да се опроба у ријалитију.

Како је за медије открио, подржао је свог наследника, али је исто тако уплашен да га неко од његових неистомишљеника не нападне физички.

 

 

- Ја сам рекао збогом ријалитијима и тако ће и бити, е сада мој син Микица је добио понуду и када је рекао ја сам онако био мало затечен. Он има довољно година да може сам да одлучи, а ја сам му дао одређене сугестије јер сам био више пута. Мада се тамо околнисти мењају из минута у минут. Нико из породице није био за то да он уђе, али када смо разговарали са њим шта он жели, он је рекао да је то ново искушење за њега и да жели да проба - рекао је Милош.

 

Фото: В. Данилов

 

- Помало се плашим конфликта, мада се надам да туча неће бити. Ја се за њега плашим и када седне у ауто и оде у град. Мој Микица није конфликтан дечко, поштен је, е сад да ли ће га нападати, па сигурно хоће. Мене многи не воле, па то може да буде разлог да га нападају и свађају се са њим. Не знам да ли ћу му бити подршка у студију, јер ја се на други начин борим кроз живот, а моја деца другачије - рекао је Бојанић за Стар.

Подсетимо, Милош је овог лета у својој вили на црногоском приморију угостио екипу Гранд онлине портала и том приликом признао да је своју кућу преуредио у апартмане и да сада добро зарађује од гостију и туриста. Тада је истакао да ће ту вилу управо наследити његов млађи син Микица.

 

 

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".