Учесница ријалитија "Задруга 5", Далила Драгојевић, данима се спремала за рођендан, али се осетила напуштеном када је видела да нема онолико пријатеља колико је имала до сада и да јој је пропала веза и брак са Дејаном. 

- Далила је организовала прославу 29. рођендана, и то у једној вили у Малој Моштаници, а све је добила на компензацију. Недељама је све спремала, мислећи да ће славље да буде гала и да ће се одазвати велики број њених пријатеља. Позивнице је послала две недеље пре прославе да би сви могли да се организују. Хаљину је нашла раније и за њу је дала доста новца. Кетеринг је такође био раскошан. Није штедела пара за све што се служило, као ни за ди-џеја и музику. Ипак, када је свела све рачуне, нешто је ту фалило.

- Све имам сада, али некако сам празна. Проклет био Дејан, али осећам неку носталгију. Први рођендан без њега. Нек цркне. Нећу да мислим на њега. Имам паре, имам кућу, имам славу- понављала је она, али видело се да није срећна - почиње извор који је близак старлети.

Фото: АТА имагес

 

 

- Највећи нож у срце забола јој је Љуба Пантовић, која се није појавила на рођенданској журки, а и Далила јој се искрено радовала и надала. Када јој је јавила да је на путовању у Истанбулу, бризнула је у плач. Плакала је, није се смиривала. То је био знак да је се Љуба заиста одрекла после свега и да неће да има било какав контакт с њом, али је то урадила на фињака. Дошла је себи, послала је Љуби само лајк на поруку да не долази на рођендан. После Љубе изневерило је још људи. Барем њих пет је отказало долазак из разних разлога. Како је рођенданска ноћ одмицала, Далила је била све тужнија. Пила је као луда, није се заустављала. Маријана је покушавала да је смири, али није ишло. Сетила се Цара, сетила се Дејана. Обојица су срећни без ње, обојица су је заборавила. Такозвани Гринго је измишљени лик само да би њима пркосила, али ни то јој није упалило. Сломила се једног часа - наставља особа која се нашла на журки поводом старлетиног 29. рођендана, који је славила у Малој Моштаници.

 

 

Дејана је позвала пијана и тражила да се помире. Међутим, Дејан је тада завршио снимање емисије  ''Народ пита'' и  рекао да не познаје никакву Далилу. 

- Далила је схватила да је остала сама. Цар је шутнуо, као и већина пријатеља. Погодиле су је емоције и пиће, почела је да плаче. Једног момента је изашла испред виле и пијана звала Дејана са скривеног броја. Кад јој се јавио, рекла му је: "Овде твоја највећа љубав. Твоја жена. Дођи да славимо рођендан као некада. Не могу без тебе. Недостајеш ми. Знам да си близу, видела сам те у емисији. Неће нико знати да си био. Имам гориле овде."

- Кад јој је Дејан рекао да не познаје никакву Далилу и да никад није имао жену, почела је да вришти и прети да ће се убити ако не буде дошао да је види. Прекинуо је везу и вероватно је блокирао јер више није могла да га добије након овог покушаја. Онда је очајна наставила да пије. Урољала се толико да се више ничега није сећала. После се правила да га није звала. Обрисала је његов број из листе позива и именика. Отишла је руку пуних поклона, али празног и сломљеног срца - завршава извор "Ријалитија".

(Блиц)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Биљана Сечивановић у бикинију

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".