Верица Ракочевић и Вељко Кузманчевић су демантовали све гласине о разводу, а сада су обележили и деценију љубави којој су многи предвиђали крај због разлике у годинама.

Фото: АТА имагес

 

 

Верица је увек истицала како ју је, и поред свег искуства, Вељко научио у много чему, док је он срећан јер се Верица уклопила у његов авантуристички дух.

- Време дефинитивно лети, али ми се ипак чини да смо јуче били на Златибору где је све почело. Морам да признам да ме је Вељко научио да уживам у ситницама и да ако нешто не иде, само пустим јер за све постоји право време - започела је она.

Дизајнерка истиче како је она једна романтична душа која је смањила круг пријатеља како би избегла непотребне ситуације које је избаце из колосека.

Фото: Н. Скендерија

 

 

- За себе често кажем да сам романтична старица, да се не уклапам у савремени концепт живота, по којем је све дозвољено. Још увек може да ме шокира све што искаче из мог поимања моралних начела и вредности. Вељко и ја смо временом смањили круг пријатеља, мало је оних који нам долазе у кућу. Учаурили смо се и уживамо далеко од свега. Код мене је та потреба дошла у зрелим годинама, док је код њега тако одувек. Поред њега сам научила да све што ме узнемирава склоним од себе, а самим тим и да ширим видике - објаснила је Верица.

С друге стране, Вељко је пронашао некога ко се уклапа у његов стил живота и подржава сваку идеју.

- Мислим да не постоји ствар на свету коју јој могу преложити, а да она не каже „ајде”. То је једна од генијалнијих особина које волим код ње и разлог због кога је наш однос такав какав јесте. На мотору смо прокрстарили пола Европе, годинама на летовање идемо кампером. Можда је сада време да полетимо, размишљам о неком моторном змају - искрен је био он.

На ове његове планове, Верица се насмејала и кратко одговорила:

- Е, на то ћеш ићи сам!

(Glossy)

БОНУС ВИДЕО:

Завирите у ормар Јелене Карлеуше

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".