Сестра Северине Вучковић, Маријана Поповић, коју је недавно напала усред ноћи оштрим предметом током свађе, први пут је проговорила о детаљима стравичног окршаја, те обелоданила позадину агресивног понашања Сплићанке, те сада тврди да она може под утицајем опијата да науди сину Александру или дигне руку на себе.

Наиме, Маријана Вучковић Поповић каже да Северина мора да потражи стручну помоћ да би сачувала и себе и друге, а проговорила је и о незаконитим радњама којима се њена сестра годинама бави.

Фото: Милена Анђела

 

 

- Многи хрватски медији изнели су неистине о томе ко је кога напао. Северина мене или ја њу. Ово што причам је деманти јер је истина у овом случају скроз другачија. Северина је почела да показује ко је и шта је онда када је напала патријарха Порфирија. Било је међу нама несугласица и раније. Појавиће јој се вероватно и голе слике јер шта јој извесне службе нареде, она то мора да поштује - започиње она:

- Она је наркомански зависник, то треба да знате. Она на друштвеним мрежама пише: "Љубав се љубављу враћа". Каква се љубав њој враћа? Ја сам жртва и то ће моји адвокати да докажу. Имала је прилику цео дан да ме пита ако има нешто што је повредило с моје стране. Онда дођи лепо да решимо и рећи ћу свој став, а не да ми упада ноћу у један сат. Ако смо сестре, не морамо око свега да се слажемо - истиче Маријана.

- Никад нисам подржавала ствари које ради. За неку годину ће читати њено дете све ово. Ово је покушај убиства, повређивање мене и притом сам је молила да позове Хитну, она неће. Имала сам стари број, нисам могла да их добијем. У стању је да уради све, ни породица, ни син, ни моја ћерка, ни мајка нису јој свети. Да јој нисам у кожи. Она сутра под утицајем дроге може наудити и свом детету - додаје Поповићева.

- Моја сестра је психички упитна. Треба јој психолошка подршка и треба да иде на лечење од наркотика. Ако је могуће све то сада зауставити, то јој поручујем и желим. Ево спремна сам да она мене тужи. Она је несрећна у свим тим милионима. Мораће преко крви да докаже да не узима наркотике - каже певачицина сестра.

- Знам шта нам је породично радила, о старијој сестри такође је све измишљено. Нећу дозволити да ме Северина клевета. Сестру више нема. Ја нисам њу вређала у њеном стану, већ она мене у мом. Не можете оштрим предметом насрнути на другу особу. Сестра је сада бедна у мојим очима и рекла сам да ћу је неговати само ако падне у тешко здравствено стање. Ево, упозоравам јавност да ће до новог напада поново доћи. Ако не будем нападнута ја, биће неко други - каже Маријана.

БОНУС ВИДЕО:

Први плес Ање Мит на венчању

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".