Снежана Ђуришић без устезања говори о лепим, али и тешким моментима који су обележили њен живот. Када је након 36 година складног брака, њен супруг Слободан преминуо, певачица је доживела велики шок.

"У каријери ми је било најтеже када сам певала, а већ тада је мој супруг био мртав. То ми је било јако тешко. Да сам певала у време када нисам знала, па ајде. После тога, некако, не дају вам људи да се одморите од посла и да се позабавите собом и оним што вас је снашло. Већ после неког времена сам морала да радим и то ми је заиста био тежак период", рекла је Снежана и присетила се још једног великог стреса.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Grand Online

 

"Тешко је, изгубила сам оца, брата, највећи шок ми је био када су ми јавили да ми је син имао саобраћајну несрећу и да је та девојка изгубила живот. Нисам могла да говорим, то су стресови за које је тешко рећи који је гори. Живот је такав, не иде само лепо, а када све то прође, чини ми се да сам јача",  рекла је у емисији " Сценариње" Снежана која је помоћ тражила на различитим местима.

Фото: Игор Маринковић/Фејзбук

 

"Читала сам књиге, посећивала духовника и психолога. Када сам видела да ћу постати озбиљно депресивна потражила сам помоћ. Хвала Богу многе ствари су прошле, али то се не заборавља. Живи се, гура се", рекла је легендарна певачица којој су да преброди период у ком је остала без животног сапутника, помогли челници "Звезда Гранда" - Лепа Брена и Саша Поповић.

Фото: АТА имагес

 

"Захвална сам им што су ме позвали и рекли да морам да дођем. Нисам била за то јер ми није било ни до чега. Јако ми је било тешко да се трансформишем и смејем када ми није до смеха, међутим временом сам лакше подносила. Тачније није ми био напор и тада сам схватила да ми је то заиста помогло да лакше изгурам то бреме", у емисији "Гранд магазин" душу је отоворила Снежана, која тада није ни сањала да ће јој се поново догодити велика љубав, иако је за њу била отворена.

"Желела сам то али нисам била трагач. Мој став је одувек био да сам за љубав увек отворена, ако се деси деси се, ако не, опет хвала Богу", рекла је Ђуришићева,а онда и открила како је заправо па испричала упознала Вању.

Фото: Теодора Ћирић

 

"Ја у случајности, наравно, не верујем. У моменту кад сам била спремна, када сам почела да се поново појављујем у јавности, отишла сам на промоцију књиге Јелене Баћић Алимпић и срела Вању. Знала сам га 20 година пре тога. Позвао је Ану Бекуту и мене да певамо некој делагацији и од тад се нисмо видели. Био је у том истом ресторану независно од промоције, пришао да се поздрави и позвао ме да седнем са њим и његовим пријатељима на кафу", изјавила је Снежана.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".