Она је била на "хаир спа" третману, у којем се помоћу посебних препарата коса "подмлађује" и вража у природно стање.

Будући да се недавно вратила са одмора на црногорском приморју, водитељка је препланула, те у комбинацији са новом фризуром делује свеже и спремно за нове радне задатке.

Фото: Инстаграм принтскрин/dragana_katic

 

Драгана је недавно одговорила на негативне коментаре корисника друштвених мрежа који сматрају да је претерала са естетским корекцијама.

- Рекла сам све што сам радила на себи. Није нелогично да са 57 година немам боре. Моја генетика је добра али не може толико да пркоси природи. Али људи веома имају потребу да повреде друге људе. Немам проблем с негативним коментарима, али имам с неумесним, непристојним и вулгарним. Такве ставим на блок. То што ће неко да пише како сам пластична, изоперисана - није проблем. Стварно на свом лицу нисам радила ништа осим капака. Пре 17 година у интервјуима сам рекла све, чак и име лекара. Данас радим агресивније технике јер улазим у други животни левел, потребно је више игала. Не може неко да ти сада измасира лице, ставиш ујутру и увече крему и очекујеш да изгледаш беспрекорно. Све то чиним због себе. Ја се себи тако допадам, а никада не бих некога тако коментарисала. Када седим с другарицама, никога на тај начин не тумачим нити о њему причам - рекла је тада водитељка.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Снајка Ивице Дачића - певачица Милица Јокић 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".