Џена је поделила шокантну фотографију на свом Инстаграм профилу, на којој седи на столу за магнетну резонанцу и уопште не личи на себе.

''Уморна'', написала је кратко у опис фотографије, а бројни пратиоци су јој у коментарима пожелели брз опоравак.

Некадашњи секс-симбол и тиха патња многих мушкараца поклекла је пред болешћу која јој је онемогућила ходање, па су јој потребна колица или помоћна ходалица, а иза ње је и период од две недеље у којем је константно повраћала.

Лекари још увек покушавају да открију шта јој је, а Џена изгледа врло исцрпљено и лоше.

Пола ове године провела је у болници на испитивањима, а краткорочно памћење потпуно јој је ослабило, па иде и на терапије које јој побољшавају когнитивне механизме и подстичу повратак памћења.

- И даље тражим одговоре, а моје памћење је сада буквално грозно. Могуће је да је то од стреса због болести -, написала је пролетос.

Највећа подршка Џени свакако је вереник, Израелац Лиор Битон, с којим је у априлу 2017. године добила ћеркицу Бејтел Лу и због њега прешла у јудаизам како би могли да се венчају. Пар је заједно од 2015. године. Претходно је Џена била у кратким браковима с Бредом Армстронгом и Џејем Грдином.

У првом браку с колегом и власником порно компаније, Бредом Армстронгом, издржала је свега десет недеља. Растали су се 1997. године, али до 2001. године по уговору су радили заједно, те су се тек тада потпуно растали. Други супруг био је власник једног порно студија, Џеј Грдина, а у браку су били од 2003. до 2006. године.

За то време он је био једини мушкарац с којим је снимала сцене, а током тог брака сазнала је и да болује од рака коже. Иако је он уклоњен операцијом, Џена је убрзо након што је сазнала дијагнозу побацила њихово дете, те више није могла да затрудни с њим, а сав тај стрес довео је до развода.

2006. године на популарном Мy Спаце-у Џена је упознала бившег УФЦ борца Тита Ортиза, с којим је 2009. године добила близанце, али су се растали 2013. године.

Џена је део своје некадашње лепоте уништила бурним животом, овисношћу о дрогама, али и пластичним операцијама, а сада ју је додатно променила и болест.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".