Сандра Драшковић, јавности позната и као Сани Армани, крајем деведесетих била је једна од најпопларнијих девојака у Београду, али и омиљено телевизијско лице. Након успешног старта у свету манекенства, још као двадесетогодишњакиња стигла је до малих екрана.

Снимила је бројне рекламе, публика ју је запазила у џинглу за телевизију "Пинк“, где је касније водила неколико емисија - "Цитy Цлуб", "Саниметар", "Герила"...

Видео-спот Цеце Ражнатовић за песму "Прођи са мном кроз црвено" Сандри је преко ноћи променио живот. Атрактивна плавуша привукла је пажњу медија, који су је у стопу пратили, али и партнера са којим је глумила - Николе Лазетића. Са перспективним фудбалером, у то време на почетку каријере, брзо је упловила у брак, али још брже из њега изашла. Из краткотрајне и бурне љубавне везе са Николом родио се син Лука, о коме су касније обоје подједнако бринули.

- И даље мислим да је брак одличан када је у питању права особа. Не бежим од тога, али сада немам никакве планове. Ако се деси, деси се. Ако не, добро је и овако. И до сада ми је све долазило спонтано - изјавила је Сандра Драшковић у једном интервјуу, у време када је Лука полазио у први разред. Након турбулентног развода брижљиво је крила приватни живот, па никада није усликана са неким новим изабраником. Пред камере се још једном вратила, 2009. године, овог пута као учесник ријалитија "ВИП Велики брат".

Фото: репринт ТВ Новости

 

 

- Постоје људи који имају селективну амнезију и који мене памте искључиво као бившу жену фудбалера. Заборавили су да сам ја и пре тога имала каријеру - говорила је Сандра, која има диплому Факултета лепих уметности, где је студирала продукцију. Пре неколико година преселила се у Америку, тачније у Лос Анђелес, где ради као филмски продуцент. Сани се између осталог окренула новом, рекло би се уносном бизнису. У Америци је ангажована као агент за продају и издавање луксузних некретнина, у оквиру престижног бренда "Нест Сеекерс Интернатионал", са седиштем на Беверли Хилсу.

Недавно јој се тамо придружио и син, који је стасао за факултет. Одавно се није оглашавала у медијима, а како изгледа њен живот "преко океана", може се наслутити на основу фотографија које објављује на Инстаграму.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Емина Јаховић у различитим издањима

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".