Ona je bila na "hair spa" tretmanu, u kojem se pomoću posebnih preparata kosa "podmlađuje" i vraža u prirodno stanje.

Budući da se nedavno vratila sa odmora na crnogorskom primorju, voditeljka je preplanula, te u kombinaciji sa novom frizurom deluje sveže i spremno za nove radne zadatke.

Foto: Instagram printskrin/dragana_katic

 

Dragana je nedavno odgovorila na negativne komentare korisnika društvenih mreža koji smatraju da je preterala sa estetskim korekcijama.

- Rekla sam sve što sam radila na sebi. Nije nelogično da sa 57 godina nemam bore. Moja genetika je dobra ali ne može toliko da prkosi prirodi. Ali ljudi veoma imaju potrebu da povrede druge ljude. Nemam problem s negativnim komentarima, ali imam s neumesnim, nepristojnim i vulgarnim. Takve stavim na blok. To što će neko da piše kako sam plastična, izoperisana - nije problem. Stvarno na svom licu nisam radila ništa osim kapaka. Pre 17 godina u intervjuima sam rekla sve, čak i ime lekara. Danas radim agresivnije tehnike jer ulazim u drugi životni level, potrebno je više igala. Ne može neko da ti sada izmasira lice, staviš ujutru i uveče kremu i očekuješ da izgledaš besprekorno. Sve to činim zbog sebe. Ja se sebi tako dopadam, a nikada ne bih nekoga tako komentarisala. Kada sedim s drugaricama, nikoga na taj način ne tumačim niti o njemu pričam - rekla je tada voditeljka.

BONUS GALERIJA: Snajka Ivice Dačića - pevačica Milica Jokić 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".