Пре него што је упознао садашњу супругу Богдану, млади боксер Вељко Ражнатовић важио је за великог заводника кроз чије наручје су прошле многе познате даме. Да је Богдана девојка поред које ће се скрасити предосетила је Вељкова сестра Анастасија, која је "кумовала" њиховој љубави.

Како је својевремено сама испричала, Анастасија је током једног боравка на Копаонику угледала Богдану, упознала се са њом и одмах знала да ће она освојити њеног брата.

Фото: АТА имагес

 

"Истина је да сам ја кумовала упознавању Вељка и Богдане. Ја сам њу угледала на Копаонику, нисам је ни знала и само сам јој пришла и рекла да је прелепа. 'Ја мислим да си ти за мог брата супер девојка, он је луд и мора да се смири, ти си права', то сам јој рекла. Онда је она рекла да се ни не знају, а ја када сам их упознала, она га је први пут шиканирала. Он је био пренеражен, јер је навикао да му свака девојка пада под ноге. Следећи пут сам их опет спојила, а њој сам рекла да спусти лопту (смех). Тада су се пољубили и од тада се нису раздвојили", испричала је једном приликом млада певачица, што је потврдио и сам Вељко.

Фото: Теодора Ћирић

 

"Нашем упознавању је кумовала моја Анастасија. Ми сваке зиме идемо на Копаоник и тамо је у једном ресторану била Богдана са сестрама. Упознали смо се, али Богдана прво није хтела ништа да има са мном. То ме је посебно привукло, па сам кренуо да је освајам", рекао је својевремено Вељко за домаће медије и признао да је Богдана та која је главна у њиховом браку.

Богдана Родић и син фолк звезде Цеце Ражнатовић везу су отпочели почетком 2017. године, а венчали су се у новембру 2019. Слављу је присуствовало више стотина званица, а весеље је почело у породичној кући Родића, у Богданином родном Тителу, где су испоштовани сви обичаји, од куповине младе до пуцања у јабуку.

Затим је уследило црквено венчање у Храму Светог Саве у Београду, а Богдана је на тој церемонији понела венчаницу Вељкове мајке Цеце Ражнатовић, коју је она својевремено носила на својој свадби.

Фото: Д.Миловановић, Инстаграм принтскрин/bogdanaraznattoviic

 

У једном београдском хотелу потом је одржано грађанско венчање и свадбено славље којем је присуствовало готово пола естраде, а интересовање медија у земљи и региону је било огромно, због чега су овај догађај многи називали "свадбом деценије".

Да његова сестра није погрешила у процени потврдио је својевремено и сам Вељко, који је отворено истакао да га је Богдана у сваком смислу променила.

"Ја сматрам да сам и бољи човек и боља особа од када сам нашао ту жену", рекао је он једном приликом. "Откад сам упознао Богдану, променио ми се ментални склоп. Сазрео сам", говорио је такође Вељко.

У јуну 2020. године Богдана и Вељко добили су сина Жељка, а након рођења наследника једно време су живели у Богданиној породичној кући у Тителу.

Фото: АТА имагес

 

Међутим, због Вељкових тренинга и спортских обавеза одлучили су да се врате у Београд.

"Ја сам стварно путовао много од Београда до Новог Сада и свуда. Жао ми стварно себе више, Тител је стварно лепо место, али математика се не поклапа", објаснио је тада боксер.

Вељко је испричао и да је његова мајка Цеца размазила унука, док код њега и његове супруге важе друга правила.

"Цеца је врло брижна, она је размазила Жељка, за разлику од Богдане и мене који смо мало строжији. Пошаљемо га код моје маме на два дана и врати се немогућ. Размазила га је у свему. Са мном није била тако попустљива", испричао је раније Вељко и додао да би он и Богдана волели да имају још деце.

"Радимо на томе, нема стајања. Ја бих волео да имамо петоро, шесторо деце", рекао је тада.

(Курир/Пинк)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".