Водитељка Драгана Катић важи за једну даму са стило, а када је породица у питању, увек се труди да је одржи на окупу: 

- Настојала сам да без обзира на физичку удаљенст, нас троје останемо- нас троје. Бобан је у међувремену почео да ради на великим пројектима, па је често одсутан од куће. Полако почињем да се навикавам на чињеницу да они имају свој живот и да тако треба да буде. Мада сам срећна што су већ своји људи, некако и даље желим да буду моји дечаци. Задовољна сам што умем да направим равнотежу између чињеница и жеља- признаје Катићка која цени сваки тренутак са својим мезимцима.

Драгана је истакла да осећа посебно узбуђење када се син враћа кући: и тада углавном спрема јела која он воли: 

- Ујутру сам ишла да купим млади сир, кајмак, ајвар, пршуту, правила сам пасуљ, купус са јунетином, боранију, бифтек... Наравно, гибаниаца је неизбежна. Скоро целу ноћ сам провела крај шпорета- истакла је водитељка.

Водитељка је изјавила да је удаљеност учинила да се са сином повеже на другачијем нивоу: 

- Када сам била на летовању, једне вечери смо преко телефона причали два и по сата. Када дође у Београд, волим да сви одемо негде на ручак. Јесте да им за то време звоне телефони, али нема везе, ту смо. Знам и да они то чине да би мени испунили жељу. Додуше, од када је у Немачкој Бобан има другачији однос према таквим тренуцима. Пожели се и нас и своје собе, друштва, Београда- рекла је за "Хелло".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из дома Шерифа Коњевића - 1991. година

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".