Један корисник Редита открио је да има много озбиљнији проблем. Испричао је како његова сестра на своје венчање није позвала његову дугогодишњу партнерку, и то због једног одређеног разлога.

Објаснио је и да се посвађао са својом сестром након што је одбила да позове његову девојку, те је на крају и сам одбио да дође на венчање. Рекао је како је са својом девојком у вези 11 година, од чега 8 година живе заједно. Такође, открио је да чекају бебу, иако нико у породици то још не зна.

- Моја сестра је јасно дала до знања да жели интимно венчање, до 60 гостију, а будући да моја девојка и ја нисмо у браку, њу није сматрала делом породице - написао је.

Фото: Профимедиа

 

У почетку није уопште хтео да потврди свој долазак јер је био збуњен младином одлуком, а онда га је она назвала у сузама и викала на њега, јер је требало да је одведе до олтара, уместо оца. На крају је попустила и рекла да могу обоје да дођу, али он је понуду поново одбио.

- Јуче је мени и мојој девојци послала поруку да је у реду ако дођемо обоје. Моја девојка је изгледала тако тужно, али рекла је да све зависи од мене, на шта сам ја одговорио да не долазимо. До олтара ће је водити ујак, иако је цела породица и даље љута на мене - закључио је младић.

Иако је истакао да се најближи љуте, неки корисници друштвене мреже подржали су га у коментарима и писали да сматрају да је у праву.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".