Близанци

Припадници овог знака су током 2022. године имали доста шанси и може се рећи да су прилично успели да се осамостале. Планове које до сада нису испели да испуне довршиће у наредном периоду, ослањајући се искључиво на сопствене снаге.

Близанци који буду чврсто веровали у себе откриће да имају довољно снаге и одлучности и за најкомплексније изазове. Када се буду суочили с тешком одлукама, биће у стању и да јх само доносе без већих проблема. Планете ће дефинитивно бити на њиховој страни штагод одлуче да ураде.

Фото: Профимедиа

 

Вага

Добра вест за њих је да ће се конфликтне ситуације ускоро решити, а да њихов унутрашњи мир неће због тога трпети. Ваге ће у наредним месецима остварити своје бројне планове, чак и оне које су привидно одложили до даљњег. Све је на њима, а планете су ту да им дају ветар у леђа у које год се послове упустили.

Фото: Профимедиа

 

Стрелац

Наредних месеци ствари ће драстично почети да се мењају набоље за Стрелчеве. Промене које ће уследити натераће их да изађу из своје зоне комфора и да ураде нешто што им је раније било незамисливо.

Биће активни, али ће добити и слободу којој непрестано теже, а у исто време оствариће хармоничан однос с људима које воле. Савет Стрелчевима је да искористе сваку прилику која им се понуди и коначно ће пронаћи оно што их дефинитивно чини срећним.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".