Jedan korisnik Redita otkrio je da ima mnogo ozbiljniji problem. Ispričao je kako njegova sestra na svoje venčanje nije pozvala njegovu dugogodišnju partnerku, i to zbog jednog određenog razloga.

Objasnio je i da se posvađao sa svojom sestrom nakon što je odbila da pozove njegovu devojku, te je na kraju i sam odbio da dođe na venčanje. Rekao je kako je sa svojom devojkom u vezi 11 godina, od čega 8 godina žive zajedno. Takođe, otkrio je da čekaju bebu, iako niko u porodici to još ne zna.

- Moja sestra je jasno dala do znanja da želi intimno venčanje, do 60 gostiju, a budući da moja devojka i ja nismo u braku, nju nije smatrala delom porodice - napisao je.

Foto: Profimedia

 

U početku nije uopšte hteo da potvrdi svoj dolazak jer je bio zbunjen mladinom odlukom, a onda ga je ona nazvala u suzama i vikala na njega, jer je trebalo da je odvede do oltara, umesto oca. Na kraju je popustila i rekla da mogu oboje da dođu, ali on je ponudu ponovo odbio.

- Juče je meni i mojoj devojci poslala poruku da je u redu ako dođemo oboje. Moja devojka je izgledala tako tužno, ali rekla je da sve zavisi od mene, na šta sam ja odgovorio da ne dolazimo. Do oltara će je voditi ujak, iako je cela porodica i dalje ljuta na mene - zaključio je mladić.

Iako je istakao da se najbliži ljute, neki korisnici društvene mreže podržali su ga u komentarima i pisali da smatraju da je u pravu.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".