Глумци су у друштву Богољуба Карића говорили одломке и захвалили се на гостопримству: 

– Ви сте богатство Србије, свих нас и света, ви то можда не осећате, бог вам је дао дар, али ми који вас пратимо и уживамо осећамо, ви сте наша срећа, сунце и рај за људе који вас слушају – емотиван је био Богољуб, након чега је Тика цитирао одломак из дела Иве Андрића, "На Дрини ћуприја".

– Заиста незабораван дан смо провели са посебним гостима Иваном Жигон и Тихомиром Станићем, као и са нашим пријатељима који су део ове фантастичне атмосфере. Тихомир нас је својим извођењем одломка романа Иве Андрића, "На Дрини ћуприја", чувеним делом из наше далеке и трагичне историје, расплакао и вратио у та тешка времена за наш народ. Врло емотивно, надарено, као на сцени, велики глумац је дочарао на свој начин једну веома потресну причу – објаснио је Богољуб у опису видео снимка и додао:

– Ивана Жигон нас је заиста ганула својим виђењем нас и наше целе породице. У једном надахнутом говору, на врло јединствен начин нас је уписала.То може само тако велика уметница, да у неколико реченица опише цео наш живот. Како каже: " И поред великог пословног успеха, нисмо подигли бедеме, нисмо се отуђили од људи, него смо остали отвореног срца за све добре људе." Нисмо напустили своју домовину,него основали и сачували своју породицу и многима били пример како чувамо традицију и промовишемо праве вредности. Овакви људи су ретки и посебни, па је сваки минут проведен са њима велико задовољство.

Глумица Ивана Жигон је одржала кратки говор: 

– Ви сте пример како се прави породица. Хвала вам на томе. Нашим Карићима на многаја љета – рекла је глумица, након чега је отпевала "На многаја љета" и добила аплауз од Богољубове супруге Миланке.

(Блиц)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Породичне слике из дома адвоката Томе Филе

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".