Poznati glumac i humorista, Andrija Milošević u braku je sa glumicom Aleksandrom Tomić, koju često imamo prilike da vidimo u javnosti. 

Andrija uživa u tome da s njom snima kratke video klipove, a veliki broj pratilaca na Instagramu i drugim društvenim mrežama ima baš zahvaljujući tome.

Ono što retko ko zna jeste da Andrija ima mlađeg brata, Velibora, koji se retko kada s njim pojavljuje u javnosti. Ipak, jednom prilikom Andrija je na svom Instagram profilu podelio fotografiju sa njim, a ono što su svi mogli na osnovu nje da zaključe jeste da njih dvojica veoma liče. 

Velibor Milošević je diplomirani ekonomista koji se već nekoliko godina bavi produkcijom. Radi u pozorištu u Podgorici, a sa bratom je radio i nekoliko zajedničkih projekata.

Da se podsetimo, Andrija i Aleksandra su nedavno postali roditelji i dok se mama posvetila gajenju bebe Andrija neumorno radi, a najviše uživa u predstavama koje igra u pozorištu.

Foto: ATA images

 

 

Iako mu film i serije nisu strane, najveću pasiju oseća kada stane na daske koje život znače i oseti energiju koju mu publika šalje dok uživa u njegovim šalama.

BONUS GALERIJA: Vidite slike sa snimanja serije "Gde cveta limun žut"

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".