Повод расписивању потернице је, како сазнаје Јутарњи лист, непримерена препирка од уторка у породичној кући њене мајке.

Према пријави сестре Маријане, певачица се наводно окомила на њу и то пред њиховом мајком. Било је то један сат после поноћи када се из стана орила бука.

Њих две су се наводно, пријавила је Маријана полицији, жестоко рвале и шамарале, и то дословно по целом стану.

Северина је данас послеподне била у седишту крим-полиције у Хеинзеловој, а са њом је у полицији била и њена адвокатица Јасминка Билош која је потврдила да је са Северином у згради полиције у Хеинзеловој.

Фото: Инстаграм принтскрин/ severina

 

 

Друга верзија приче

Извор близак певачици, пак, тврди да је Северинина сестра Маријана лажно пријавила Северину за наношење телесних повреда. У том стану у Сплиту у којем живи мајка са стрином, боравила је Северина те је изненада дошла Маријана која је, тврди извор, напала певачицу и нанела јој повреде. Северина је отишла, а Маријана је почела да лупа на врата станарима, запомаже и баца се по степеништу како би се самоозледила.

Упућени у проблематику кажу и да је Северинина сестра Маријана за коју нико не зна где је провела протеклих 7 година, пријавила Северину Центру за социјалну заштиту пре отприлике пола године да злоставља маму и онемогућава јој контакте са њом. Истовремено, пријавила је и своју ћерку, Северинину нећаку Миу, да ју злоставља телефоном. ЦСЗ је поступао по пријави и утврдио да је Маријана Поповић, чије боравиште није успела да утврди ни полиција, лажно пријавила ЦСЗ-у своју ћерку и сестру.

Комшије чуле галаму

Једна од комшиница у згради у којој се инцидент одиграо рекла је за Јутарњи лист кратко да је чула галаму, женско цичање као и неко лупање, али да "није одмах повезала са инцидентом на степеништу, а камоли са омиљеном Севе".

Фото:Јутјуб принтскрин/Gloria Glam

 

- Севе је увек атракција кад дође својој мами, али искрено нисам је видела да јој је била у посету у понедељак. Нити сам се накнадно распитивала где је тачно била та дрека - рекла је за Јутарњи једна станарка зграде. У случају да наведена казнена пријава резултира оптужницом надлежном тужилаштву, као главни сведок биће позвана њихова мајка која, пак, може да користи право да не сведочи.

Иначе, овај физички сукоб није први сукоб између Северине и њене сестре Маријане, али је први због којег је певачицу њена сестра пријавила полицији да јој је нанела озледе и затражила је лекарску помоћ. Медији су раније ове године писали о нарушеним односима двају сестара. Према Маријаниним речима откад је њихова мајка код Северине она нема прилике да је виђа, а сваки телефонски позив протиче уз претње које јој наводно упућује Северина. Осим за нарушен однос са мајком, Северинина сестра певачицу криви да је одговорна и за њен нарушен однос са кћерком Мијом Поповић која је током студија живела са Северином, а сад живи у њеном комшилуку.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".