Povod raspisivanju poternice je, kako saznaje Jutarnji list, neprimerena prepirka od utorka u porodičnoj kući njene majke.

Prema prijavi sestre Marijane, pevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom. Bilo je to jedan sat posle ponoći kada se iz stana orila buka.

NJih dve su se navodno, prijavila je Marijana policiji, žestoko rvale i šamarale, i to doslovno po celom stanu.

Severina je danas poslepodne bila u sedištu krim-policije u Heinzelovoj, a sa njom je u policiji bila i njena advokatica Jasminka Biloš koja je potvrdila da je sa Severinom u zgradi policije u Heinzelovoj.

Foto: Instagram printskrin/ severina

 

 

Druga verzija priče

Izvor blizak pevačici, pak, tvrdi da je Severinina sestra Marijana lažno prijavila Severinu za nanošenje telesnih povreda. U tom stanu u Splitu u kojem živi majka sa strinom, boravila je Severina te je iznenada došla Marijana koja je, tvrdi izvor, napala pevačicu i nanela joj povrede. Severina je otišla, a Marijana je počela da lupa na vrata stanarima, zapomaže i baca se po stepeništu kako bi se samoozledila.

Upućeni u problematiku kažu i da je Severinina sestra Marijana za koju niko ne zna gde je provela proteklih 7 godina, prijavila Severinu Centru za socijalnu zaštitu pre otprilike pola godine da zlostavlja mamu i onemogućava joj kontakte sa njom. Istovremeno, prijavila je i svoju ćerku, Severininu nećaku Miu, da ju zlostavlja telefonom. CSZ je postupao po prijavi i utvrdio da je Marijana Popović, čije boravište nije uspela da utvrdi ni policija, lažno prijavila CSZ-u svoju ćerku i sestru.

Komšije čule galamu

Jedna od komšinica u zgradi u kojoj se incident odigrao rekla je za Jutarnji list kratko da je čula galamu, žensko cičanje kao i neko lupanje, ali da "nije odmah povezala sa incidentom na stepeništu, a kamoli sa omiljenom Seve".

Foto:Jutjub printskrin/Gloria Glam

 

- Seve je uvek atrakcija kad dođe svojoj mami, ali iskreno nisam je videla da joj je bila u posetu u ponedeljak. Niti sam se naknadno raspitivala gde je tačno bila ta dreka - rekla je za Jutarnji jedna stanarka zgrade. U slučaju da navedena kaznena prijava rezultira optužnicom nadležnom tužilaštvu, kao glavni svedok biće pozvana njihova majka koja, pak, može da koristi pravo da ne svedoči.

Inače, ovaj fizički sukob nije prvi sukob između Severine i njene sestre Marijane, ali je prvi zbog kojeg je pevačicu njena sestra prijavila policiji da joj je nanela ozlede i zatražila je lekarsku pomoć. Mediji su ranije ove godine pisali o narušenim odnosima dvaju sestara. Prema Marijaninim rečima otkad je njihova majka kod Severine ona nema prilike da je viđa, a svaki telefonski poziv protiče uz pretnje koje joj navodno upućuje Severina. Osim za narušen odnos sa majkom, Severinina sestra pevačicu krivi da je odgovorna i za njen narušen odnos sa kćerkom Mijom Popović koja je tokom studija živela sa Severinom, a sad živi u njenom komšiluku.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".