Драгана је деведесетих, у време када је била на врхунцу популарности, била у вези са Зораном Башановићем, бизнисменом, менаџером и политичаром. У то време Башановић је фолк звезди био не само емотивни партнер, већ и менаџер. Тачку и на пословни и приватни однос ставили су крајем прошлог века.

Башановић је у једном интервјуу 2010. године открио да није остао у контакту са Драганом и признао да су се једном приликом и тајно венчали.

Фото: Н. Скендерија

 

- Много времена смо тада боравили ван земље, а када нисмо радили, ишли смо што даље, јер смо једино тамо имали мир. Постоје туристичка венчања на далеким дестинацијама и острвима где људи склапају брак из зезања. Тако смо се Драгана и ја венчали у једној капели у Лас Вегасу, као и многи познати парови, али то венчање није нигде заведено и не важи. Ако је то било то неко тајно венчање о којем се причало, сад више није – обелоданио је Башановић, који је пре везе са Драганом био у краткој романси са њеном колегиницом Миром Шкорић.

Подсетимо, Мирковићева је убрзо после окончања везе са Зораном упознала Тонија, за којег се без велике медијске помпе удала 2000. године, а са којим данас има ћерку Мануелу и сина Марка.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузни бечки дворац Драгане Мирковић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".