Она се на Инстаграму својим пратиоцима обратила подужим статусом, који је објавила уз снимак свог прошлогодишњег наступа на истом фестивалу.

Фото: Инстаграм принтскрин/ karleusastar

 

 

Њој се већина учесника није свидела, док је према њеним речима, њен прошлогодишњи концерт "обишао свет".

 

 

-Иимам потребу да напишем пар речи о овогодишњим извођачима. Уз пар часних изузетака, извођаци су публику почастили бедним сценским наступима без улагања и идеје, тужним плејбеком, вокалним неталентом, пријавим патикуринама и мајчуринама, стомачинама и брадуринама, покушајем сценских костима као са цртежа особе која описује психијатру своје ноћне море, утрипованим понашањем суперстарова из Пржогрнаца и комплексима иначе гладне, па на моменат нахрањене гладне деце Бијафре, са уложеним трудом и средствима у вредности од 100 евра и пружању публике мање - више тешке кринжаре - започела је ЈК, па додала:

- Од свих који су били 3 дана на оној лепој и ни мало употребљеној сцени, у овом послу остаће њих пар. Ако и толико. Остали ће окусити горки укус заборава већ у наредних 6 месеци, таман док клинци годишта 13-15 не напуне годину више. Бламантно пружање ничега, и зато заслужујете да се вратите тамо одакле сте и дошли, у сан да сте успели. 5 минута славе може имати свако, као ви, али трајати може само онај који улаже крв, зној, новац, срце, муда, мозак, жељу, труд и вољу. Сви заједно да се скупите, нисте једна права велика звезда која сија. Опет кажем част изузецима - написала је Карлеуша.

Фото: В. Данилов

 

 

 

Она се затим посебно обрушила на Михајла Веруовића Војажа, кога је назвала "малим паћосом".

- Посебно ми је засметао неки мали паћос који је ладно изговорио да једва подноси притисак славе и да је постигао све што се постићи може, а ја не знам ни како се зове, али сам чула да тон не може да убоде! Неће ни мама знати како се зове до Нове године. Поштовање публике, улагање и одрицање - то је оно због чега се траје заувек. Хвала на пажњи! - завршила је Карлеуша у свом стилу.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Старе слике Јелене Карлеуша - да ли бисте је препознали у овим издањима?

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".