После певачициног наступа на роштиљади у Лесковцу, певачица  Јелена Карлеуша говорила је новинарима о каријери, а неизбежно је било и питање разводу од супруга Душка Тошића, будући да је то тема која је привукла велику пажњу јавности. 

Певачица је истакла да је она ту да промовише туризам и да је то хонорар који је добила, уложила у сценографију. 

Фото: АТА имагес, Фото: Инстаграм принтскрин/duskotosic

 

- Питање како то да ја певам на овој манифестацији није на месту. Овде сам да промовишем музику, да подстичемо туризам... - каже Јелена, која је навела да је цео хонорар који је добила отишао на сценографију.

- Могу само да кажем да сав хонорар који сам добила није за мене, већ су то средства која су уложена у концерт, да би он изгледао тако како ће изгледати. Морам да кажем да не зарађујем ништа и да све што је град дао, опет је уложено у овај град. У сцену, технику, тако да је ово наше заједничко улагање да Лесковцу и региону буде добро - изјавила је певачица.

О приватном животу није желела много да говори.

- Не бих овом приликом о приватним стварима. Имала сам пуно концерата, бавила сам се хуманитарним радом. Задовољна сам, задовољна сам и како сам прославила рођендан. А када је развод у питању, ово није ни време ни место да причам о томе. Могу само да поновим да се ја нисам развела, а ако се то деси, ја ћу вас обавестити о томе - истакла је Карлеуша.

(Курир)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Старе слике Јелене Карлеуша - да ли бисте је препознали у овим издањима?

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".