Ona se na Instagramu svojim pratiocima obratila podužim statusom, koji je objavila uz snimak svog prošlogodišnjeg nastupa na istom festivalu.

Foto: Instagram printskrin/ karleusastar

 

 

NJoj se većina učesnika nije svidela, dok je prema njenim rečima, njen prošlogodišnji koncert "obišao svet".

 

 

-Iimam potrebu da napišem par reči o ovogodišnjim izvođačima. Uz par časnih izuzetaka, izvođaci su publiku počastili bednim scenskim nastupima bez ulaganja i ideje, tužnim plejbekom, vokalnim netalentom, prijavim patikurinama i majčurinama, stomačinama i bradurinama, pokušajem scenskih kostima kao sa crteža osobe koja opisuje psihijatru svoje noćne more, utripovanim ponašanjem superstarova iz Pržogrnaca i kompleksima inače gladne, pa na momenat nahranjene gladne dece Bijafre, sa uloženim trudom i sredstvima u vrednosti od 100 evra i pružanju publike manje - više teške krinžare - započela je JK, pa dodala:

- Od svih koji su bili 3 dana na onoj lepoj i ni malo upotrebljenoj sceni, u ovom poslu ostaće njih par. Ako i toliko. Ostali će okusiti gorki ukus zaborava već u narednih 6 meseci, taman dok klinci godišta 13-15 ne napune godinu više. Blamantno pružanje ničega, i zato zaslužujete da se vratite tamo odakle ste i došli, u san da ste uspeli. 5 minuta slave može imati svako, kao vi, ali trajati može samo onaj koji ulaže krv, znoj, novac, srce, muda, mozak, želju, trud i volju. Svi zajedno da se skupite, niste jedna prava velika zvezda koja sija. Opet kažem čast izuzecima - napisala je Karleuša.

Foto: V. Danilov

 

 

 

Ona se zatim posebno obrušila na Mihajla Veruovića Vojaža, koga je nazvala "malim paćosom".

- Posebno mi je zasmetao neki mali paćos koji je ladno izgovorio da jedva podnosi pritisak slave i da je postigao sve što se postići može, a ja ne znam ni kako se zove, ali sam čula da ton ne može da ubode! Neće ni mama znati kako se zove do Nove godine. Poštovanje publike, ulaganje i odricanje - to je ono zbog čega se traje zauvek. Hvala na pažnji! - završila je Karleuša u svom stilu.

BONUS GALERIJA: Stare slike Jelene Karleuša - da li biste je prepoznali u ovim izdanjima?

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".