Виктор Савић је код Филиповића играо Рељу у филму "Шишање", а прошле године су заједно радили ТВ серијал "Веслом кроз Србију".

Након што се у јавности подигла велика прашина, глумац је и пре истека 24 сата са свог Инстаграма повукао све објаве које су изазвале револт и његовог пријатеља Стевана Филиповића, а објавио је фотографију у мајици с дугиним бојама.

Глумац је поделио и неколико фотографија са Литије за спас Србије, која је прошла од Патријаршије СПЦ до Храма Светог Саве, где су грађани потписивали петицију за забрану Параде поноса.

 

 

Стеван Филиповић се прошле године аутовао домаћој јавности као припадник ЛГБТ популације. Јавно написавши статус на Твитеру, Филиповић је поручио - не постоји ниједан део мене којег се стидим. Он рођен је 1981. године у Београду. Српски је филмски монтажер, редитељ, сценариста и професор Универзитета уметности у Београду. Домаћој јавности познат је као аутор популарних филмова "Шејтанов ратник", "Шишање" и "Поред мене".

- Извињавам се Виктору Савићу! Погрешио сам, мислио сам да си само дериште. Не. Ти си лажов, лицемер и чиниш штету и бол живим људима, док возиш "мерцедес", правиш наркоманске журке и "бориш се за породичне вредности". За мене и све моје си избрисан заувек са свих мапа. Помогао ти твој "бог" - написао је пре два дана на Инстаграму редитељ.

 

 

Виктор Савић наставља да ради емисију, коју је режирао Филиповић. У новој сезони "Бициклом кроз Србију" партнер ће му бити колега Александар Радојичић. Редитељ је објавио поруке које добија након прозивки на рачун Виктора Савића. Филиповић је поделио на свом Инстаграм сторију непристојне поруке које су му послали они који подржавају његовог колегу.

- Преблаге хришћанске речи чувара лика и дела оца Викторија, управитеља епархије егзитовске. Мора да су клетве из Старог завета, у Новом нема ништа слично - написао је редитељ.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".