Паковање креде кошта неколико стотина динара и лако их можете набавити. Овај помало заборављени предмет вреди имати у свом дому. Један од начина да користите креду је да је ставите у фрижидер. Ово ће вам помоћи да се носите са уобичајеним и досадним проблемом.

Већина људи је сигурно осетила непријатан мирис из фрижидера. Мешање мириса различите хране често ствара гадан смрад. Још је горе када је нешто већ дуго у њему и почне да се квари. Влага у фрижидеру само погоршава проблем. Али решење је једноставније него што мислите. То је обична школска креда.

Креда стављена у фрижидер ће деловати као апсорбер влаге и мириса, тако да ће решити два проблема у једном потезу. То је тако једноставно и веома ефикасно. Само ставите креду на свакој од полица. Веома брзо ћете приметити разлику.

Обична школска креда није токсична, тако да нема опасности ни да је држите поред прехрамбених производа. Ипак, саветујемо да не долази у директан контакт са храном. Неће вам шкодити, али је свеједно не бисте радије јели.

Овај кућни апсорбер влаге и мириса ради одлично. Само запамтите да с времена на време замените креду новом. Колико често? Зависи од величине фрижидера, броја и врсте производа који се тамо чувају. Свакако је треба извадити када се навлажи и када јој се промени боја и конзистенција.

(најжена.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".