Хумористички програм "ББ шоу", иза ког је стајао Борис Бизетић, обележио је једну еру телевизије на нашим просторима. Познати шоу емитован је од 1994. до 2002. године, а публика имала прилику да гледа чак 536 епизоде, које су нам представиле живописне ликове.

Фото: Н. Фифић

 

 

Међу онима који су имали запажене улоге биле су Дорис и Анита Бизетић, Борисове ћерке, а код се Дорис добро позната због свог уплива у музичке воде и по влогу који је активно водила до пре неколико месеци, о Анити се мало тога зна.

Како су писали медији, Анита се данас бави монтажом музичких спотова и ТВ емисија, што је занимање већ више од две деценије, а паралелно је градила и каријеру у медијима.

 

 

Она је, као и читава њена породица, остала доследна својој жељи да се не експонира у медијима без потребе, па се тако не зна много о њеном приватном животу. Ипак, пре извесног времена се писало да се Анита у априлу 2018. године удала за Владимира Гагића и да је свом презимену додала и његово, о чему се она није оглашавала.

 

 

Будући да живи мирно и повучено, Аниту немамо прилику да виђамо на градским догађајима, а они који су је обожавали током деведесетих могли су да је виде у влоговима њене сестре Дорис, у којима је учествовала у симпатичним квизовима и изазовима.

 

 

Она, по свему судећи, и даље негује свој препознатљиви стил и одана је себи.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са снимања серије "Љубав, навика, паника"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".