Глумица Снежану Јеремић Нешковић, коју гледамо у серији “Игра судбине”, већ годинама прати сенка велике породичне трагедије. Наиме, она је пре скоро деценију, изгубила сина Михајла.

Да несрећа буде већа, то се десило свега седам дана након његовог рођења. Беба је имала озбиљне срчане сметње и лекари су били немоћни.

Снежана и њен супруг Предраг Нешковић, тешко су се помирли са тим губитком, али живот их је ипак наградио - четири године касније добили су ћерку Јулију, а затим и сина Виктора. Девојчица је зачета вештачком оплодњом, баш као и прво дете.

- Била сам неспокојна све док се Јулија није родила, иако је трудноћа била веома уредна, без икаквих проблема и компликација. Породила сам се царским резом и нисам реаговала онако како сам очекивала. Мислила сам да ће бити суза радосница, да ће ме преплавити емоције чим видим бебу, али била сам шокирана свиме што се догађало и са мном и са њом одмах после порођаја, па нисам стигла ни да се обрадујем - признала је својевремено Снежана у разговору за "Глорију".

 

 

Истовремено, осврнула се и на највећу тугу коју је доживела.

- Искусила сам како је бити мајка, и мада је трајало кратко, било ми је драго што сам видела и осетила сина. После тога нам је требало три године да ожиљци зацеле, да се одморимо и кренемо у нову борбу, јер је вантелесна оплодња велика ментална и физичка борба. Ко то није прошао, не зна о чему говорим, а нажалост у последње време велики број парова има проблем са зачећем - подсетила је глумица, додајући да се о тој теми не говори довољно.

 

 

- Највише боли кад те неко пита: “Колико сте у браку, кад ће деца?”, док се ти упорно бориш да добијеш дете. Не знаш где те више боли и много ти је тешко да одговараш на таква питања. Трудила сам се да дајем одговоре тако да људима не буде непријатно, а кад су баш инсистирали, рекла бих да сам била мајка седам дана, па би, у неприлици, одмах прекинули разговор на ту тему - истакла је својевремено глумица.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Видите фотографије са снимања серије "Игра судбине"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".