Humoristički program "BB šou", iza kog je stajao Boris Bizetić, obeležio je jednu eru televizije na našim prostorima. Poznati šou emitovan je od 1994. do 2002. godine, a publika imala priliku da gleda čak 536 epizode, koje su nam predstavile živopisne likove.

Foto: N. Fifić

 

 

Među onima koji su imali zapažene uloge bile su Doris i Anita Bizetić, Borisove ćerke, a kod se Doris dobro poznata zbog svog upliva u muzičke vode i po vlogu koji je aktivno vodila do pre nekoliko meseci, o Aniti se malo toga zna.

Kako su pisali mediji, Anita se danas bavi montažom muzičkih spotova i TV emisija, što je zanimanje već više od dve decenije, a paralelno je gradila i karijeru u medijima.

 

 

Ona je, kao i čitava njena porodica, ostala dosledna svojoj želji da se ne eksponira u medijima bez potrebe, pa se tako ne zna mnogo o njenom privatnom životu. Ipak, pre izvesnog vremena se pisalo da se Anita u aprilu 2018. godine udala za Vladimira Gagića i da je svom prezimenu dodala i njegovo, o čemu se ona nije oglašavala.

 

 

Budući da živi mirno i povučeno, Anitu nemamo priliku da viđamo na gradskim događajima, a oni koji su je obožavali tokom devedesetih mogli su da je vide u vlogovima njene sestre Doris, u kojima je učestvovala u simpatičnim kvizovima i izazovima.

 

 

Ona, po svemu sudeći, i dalje neguje svoj prepoznatljivi stil i odana je sebi.

BONUS GALERIJA: Slike sa snimanja serije "LJubav, navika, panika"

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".