Миљана Кулић је већ извесно време у болници због компликација које су настале након операције желуца коју је радила у Турској. Бившој ријалити учесници се наводно нагло погоршало здравствени стање, па лекари страхују да ће ускоро морати да је оперишу и да је на ивици да добије сепсу.

Фото: Инстаграм принтскрин/miljana_kulic_official

 

 

У Клиничком центру опет је драма, с обзиром на то да Миљани данима не спада температура, која иде и до 40 степени, па су доктори предузели све мере и спроводе неопходне анализе да би утврдили шта се дешава и који је следећи корак који морају да предузму, пише Република.

- Миљана је видно узнемирена, високофебрилна. Стање јој се знатно погоршало због високе температуре, која иде и до 40 степени. Узети су јој узорци за тестирање на корона вирус, послата је на снимање главе и абдомена. Специјалисти су се хитно консултовали око новонастале ситуације, од неуролога, инфектолога, хирурга до анестезиолога. Специјалисти су разговарали о потенцијалном новом захвату пошто страхују од почетка сепсе - открио је за горенаведени лист извор из Клиничког центра.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official/Shutterstock/Инстаграм принтскрин/miljana_kulic_official

 

 

Кулићка је на антибиотској терапији, а свакодневно има снимања и анализе крви и урина.

- У случају да јој још мало скочи ЦРП, мораће хитно да се реагује и да је оперишу. Тренутно су започели антибиотску терапију, односно емпиријску, без јасног узорка. Због тога је послата на сва снимања. Такође су јој узели и узорак крви за хемокултуру да би били сигурни да ли је сепса већ наступила, а након тога и урин за уринокултуру - каже саговорник и додаје да су лекари свакодневно на вези с њеним родитељима Синишом и Маријом, па их обавештавају о свему.

- Марија и Синиша нон-стоп зову. Доктори су рекли да се стање погоршало чим су видели да температура не пада. Марија се много успаничила, одмах су рекли да треба да крену за Београд да би били ту, али лекари кажу да још не треба да долазе јер Миљана има добар тим око себе.

Фото: Инстаграм принтскрин/nenad.macanovic

 

 

- Рекли су да ће све да јављају преко телефона ако треба из сата у сат и да свакако не би могли да проводе време с њом јер Миљана мора да се одмара током пауза кад даје крв и урин за анализе. Стално има снимања, па јој било какво нервирање, стрес и умор не би иш ли наруку. Кулићка би се потресла кад би видела родитеље да су у паници, па је зато најбоље да засад не долазе у Клинички центар.

Након што се Миљани стање погоришало, њен дечко Ненад Мацановић Бебица објавио је снимак са њом и написао емотивну поруку: Волим те највише на свету.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузну вилу Секе Алексић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".