Miljana Kulić i dalje je kritično, a lekari se se svim silama bore da stabilizuju njeno stanje. Međutim, Nišlijka, umesto da sluša savete stručnjaka, ona od njih traži da je što pre stabilizuju kako bi ušla u rijaliti "Zadrugu". Prema rečima sagovornika iz ove ustanove, pojedini medicinski radnici su u neverici kakve reči čuju od Miljane.

Foto: Instagram printskrin/miljana_kulic_official

 

 

- Miljana je veoma zahtevan pacijent. NJeno stanje je i dalje alarmantno. Temperatura varira, što je jako opasno. Ne može da se spusti, zapravo sa 40 spadne na 37,5 i vrlo brzo se opet popne. Krvna slika je očajna. I pored svega što doživljava, ona razmišlja o šou-programima. Majka Miljane Kulić joj govori da se smiri i da sluša savete, da nikako ne razmišlja o cigaretama i drugim štetnim činiocima po njeno zdravlje, ali ona malo čuje savete, ali više ne sluša. I Marija Kulić je potvrdila da se stanje njene ćerke pogoršalo:

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official/Objektiv

 

 

- Imala je ponovo temperaturu, opet prima antibiotike, pa ćemo da vidimo kako će reagovati. Ovi ostali rezultati su dobri, ide nabolje, ali je dobila neku bakteriju u krvi. Obično ko duže leži u bolnici zahvati tu bakteriju - enterokoku - rekla je Kulićka s knedlom u grlu za Pink.rs.

FOTO GALERIJA: Emina Jahović u različitim izdanjima

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".