Некадашња певачица повукла се у јеку славе, како би остала запамћена.  Није желела да се такмичи са млађим колегама, јер јој то не приличи. Верује у способност данашњих музичара. Сада се бави сасвим другим послом у коме бескрајно ужива- шаманизмом.  

- Једноставно сам се преусмерила на нешто друго. У шаманизму сам, заиста. Живети са душом. Радим управо то - испричала је једном приликом Марина и одговорила на питање да ли је заиста постала бели маг, како се причало:

- Како нисам, све бело је око мене. Шалим се. И даље сам звезда, али у свом храму - казала је у свом стилу.

- Бавим се читањем душа. Довољно је да вас гледам у очи и да вас енергетски "радим". Људи се зезају и неозбиљно схватају те ствари. Свака изговорена реч је енергија. То све остаје у етру и не разграђује се. Онда се ми чудимо што нам је тако, а не размишљамо да шамарамо глупости ко нездрави. И онда кажу: "Боже, шта ми је, као да сам на Бога камењем бацала..." Знате, мени је испуњен живот, остварена сам као жена, као уметник, креатор. Са пријатељицама и сестрама радим у ланцу салона у којем правимо креме, органске, од природних састојака, антицелулитне - објаснила је и додала да није променила веру и име као што се причало:

Фото: Архива Новости

 

- То није тачно. Ја стварно не знам... Како неко може да буде бели маг? Једне новине су избациле пре пар година да сам променила веру, да сам сада Маха мантра. Види, ја немам везе с тим. Нити знам шта значи то. Веру нисам променила! Рођена сам у Србији, никада не бих променила веру. Ово је мој предео. Ја сам овде рођена, једем нашу храну. Причам матерњим језиком, не користим стране речи. То нема везе са животом. Падало ми је на памет и да их тужим, али сам одустала. Нека пишу шта хоће, само нека ставе лепу слику - потом се осврнула на разлог повлачења са јавне сцене:

- Одувек ми је била жеља кад будем на врхунцу славе да се повучем, да се не бих провлачила у неким зрелим годинама по емисијама и тако те неке ствари. Не приличи ми. Ако хоћеш да оставиш неки печат, онда то достојанствено уради. Онда се повуци кад си у зениту, а не кад падаш, падаш, падаш и после буде: "Јао, јадна". Ако нисам до тада себе обезбедила и зарадила, сигурно нећу ни када паднем. Сви негде живе од старе славе. Време те прегази. Долазе млађе колеге, то је нормално и шта, сад треба да се такмичим са њима? На млађима свет остаје, зато душе моје само сијајте. Шта ћемо ми половњаци да идемо с млађима који пуцају од лепоте и блиставости, да се млатимо с њима по аеродромима... То не приличи. Знам да има јако добрих младих певача и драго ми је због тога. Музика се мало променила, није фазон као у мом времену, идемо у корак са светом. 

Не жали се на тренутни квалитет живота:   

- Живим феноменално. Имам свој мир, нема више оног стреса, оне јурњаве, лудила по аеродромима и тако даље. Феноменално ми је, напокон мир. Слабо сам у контакту са колегама. Не волим да се враћам у то време. То је један период мог живота и то је део моје прошлости. Зашто бих се враћала? - истакла је.

Фото: Јутјуб принтскрин/Marina Zivkovic

 

 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума Соње Митровић Хани

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".